Shimms weathering & graffiti project
Shimms weathering & graffiti project Shimms weathering & graffiti project
[BM T&S, BMWS0008] Workshop
  • Merk: BM T&S
  • Referentie: 167561
  • Productnummer: BMWS0008
  • Volgeboekt - Nieuwe datum wordt gepland

€ 159,95 (incl. btw)

Omschrijving

Hoe verweer je op een realistische manier een zeildakwagen?

Neem deel aan onze workshop het ''Shimms weathering & graffiti project'' en leer de tips en trucs in een gezellig samenzijn bij ons in Apeldoorn. Onder leiding van Erik Wierenga gaat u aan de slag met een Roco of PIKO zeildakwagen (type Shimms) om met de verf- en weathering producten van Ammo by Mig Jimenez de finishing touch aan te brengen. Tevens leert u tijdens deze workshop ook het aanbrengen van decals en hoe deze op een natuurlijke manier over de plooien van de Shimms wagen te laten vallen waardoor het een echte ''painted on look'' krijgt.

De Zeildakwagen (occasion model) alsmede ook de MIG weathering producten (acryl color, decal set, decal fix, oilbrushers en washes) en de twee MIG penselen kunt u aan het einde van de dag natuurlijk mee naar huis nemen. Zo is de basis gelegd en heeft u de tools in huis om de door u opgedane ervaring toe te passen op uw eigen Shimms of andere type goederenwagens. Uiteraard verzorgen wij tijdens deze workshop de lunch, koffie en andere lekkernijen! De workshop betreft een dag programma. 

Thema: Shimms weathering & graffiti project
Schaal: H0, 1/87
Trainer: Erik Wierenga
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Maximaal aantal deelnemers: 8
Prijs: €159,95 (inclusief lunch van Bakker Bart en drinken)

Wij attenderen u er graag op dat u gaat werken met lijm en verf. Misschien goed om hier qua kledij rekening mee te houden.

 

Datasheet

Demogevers: Erik Wierenga

Reviews (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
close

Verlanglijst