Actieve filters

Treintoebehoren

Welkom bij de treintoebehoren!

Onder deze categorie treft u alles om de basis te leggen voor het bouwen van uw droom modelbaan.
De diverse railsystemen, onderverdeeld in subcategorieën rails, wissels, kruisingen maar ook voor bovenleiding, seinen en ons exclusieve BM Connects Module programma kunt u hier terecht. Daarnaast vindt u hier ook alles voor de (digitale) aansturing van uw modelbaan, decoders voor uw rollend materieel en andere electronica componenten.

Laat uw bestelling thuisbezorgen of nog leuker, kom op bezoek!koffie2021.png

Komt u er niet helemaal uit? Wij kunnen ons goed voorstellen, aangezien er veel keus is, dat het fijner is om ons te bezoeken. Wij heten u van harte welkom of maak gerust een afspraak als u bijvoorbeeld vragen heeft over de verschillende railsystemen. In onze winkel kunnen wij u deze verschillen prima laten zien om een nog beter gevoel te krijgen. Wij helpen u graag op weg om uiteindelijk tot een goede keuze te kunnen komen. Daarbij is onze modelbaan Birkenstock ook alle dagen live in actie te bewonderen en kan dat zeker tot nieuwe inspiraties leiden!

Stap binnen in de veelzijdige wereld van modelspoor!
Onder het genot van een kop koffie vanuit onze koffiecorner ''Station 't Loo'' ervaart u de ultieme modelspoorbeleving.

Veel bezochte topics!

Check onze Agenda voor de nieuwste modelspoor belevenissen, de High-End Scenery shop speciaal voor de fijnproevers van de mooiste scenery, onze Premium Custom Weathering service voor maatwerk, Modeltrein.TV voor onze DIY film tutorials of volg een leerzame Workshop bij ons in Apeldoorn!

Blijf onze sporen volgen...

Abonneer u vrijblijvend op onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws.

Veel gestelde vragen

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen.

Lees verder Lees minder

Actieve filters

close

Verlanglijst