Stad en land

Stad & LandVan grachtenpanden, pakhuizen tot aan landelijke bebouwing.
U treft ze hier.

Goed om te weten!

Het merendeel wat wij hier aanbieden zijn bouwkits die vervaardigd zijn uit resin en gecomplementeerd worden met geëtste onderdelen. Slechts enkele modellen worden kant-en-klaar aangeboden. Voor de bouwkits geldt dat het materiaal soms nog geschuurd of van de gietstukken gesneden dient te worden. 

Wij adviseren bij de bouw van een resin kit een scherp scalpelmes en schuurpapier bij de hand te hebben. Voor het schilderen van resin modellen kan u zowel enamel of acrylverf gebruiken.

  • Fijne details zoals bakstenen, spijkergaten, hout, graan, scharnieren zijn één van de vele voorbeelden en worden door Artitec gereproduceerd precies op schaal
  • Realistische effecten zoals scheve dakpannen, doorgezakte daken en gebarsten muren is kenmerkend voor de Artitec kits
  • Kleine details worden toegevoegd door gebruik van geëtste messing-onderdelen
  • De ramen zijn gemaakt met behulp van een zeefdruk-techniek, waardoor nog meer details zichtbaar zijn

Het model bestaat uit minder onderdelen, waardoor u tijd bespaart doordat u niet zelf alle kleine onderdelen hoeft te plaatsen. Een gevolg van deze methode is dat de kits onbeschilderd zijn. Dit is ongebruikelijk in de modeltrein scenery, maar heel gewoon in andere schalen. Door het volgen van onze tutorials, vlogs en livestreams of het volgen van een Artitec workshop bij ons in Apeldoorn zult u snel merken dat u meer realistische resultaten kunt bereiken door het zelf schilderen van uw modellen.

Een must voor de zelfbouwer!
Hier vindt u alle benodigde tools zoals; penselen en alles voor de airbrush maar ook voor het lijmen, schilderen en weatheren van uw modellen.

Laat uw bestelling thuisbezorgen of nog leuker, kom op bezoek!koffie2021.png

Bent u ook op zoek naar een authentiek, nauwkeurig en gedetailleerd model om uw scenery levensecht te maken, bezoek dan zeker onze Loods 39 afdeling te Apeldoorn of shop hier online!

Stap binnen in de veelzijdige wereld van modelspoor!
Onder het genot van een kop koffie vanuit onze koffiecorner ''Station 't Loo'' ervaart u de ultieme modelspoorbeleving.

Veel bezochte topics!

Check onze Agenda voor de nieuwste modelspoor belevenissen, de High-End Scenery shop speciaal voor de fijnproevers van de mooiste scenery, onze Premium Custom Weathering service voor maatwerk, Modeltrein.TV voor onze DIY film tutorials of volg een leerzame Workshop bij ons in Apeldoorn!

Blijf onze sporen volgen...

Abonneer u vrijblijvend op onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws.

Veel gestelde vragen

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen.

Lees verder Lees minder

Actieve filters

close

Verlanglijst