Actieve filters

Loods 39

Welkom bij Loods 39!


Artitec kits & toolsIn onze winkel te Apeldoorn en hier op onze webshop hebben wij een speciale afdeling genaamd; Loods 39. Op deze afdeling treft u het gehele Artitec H0 programma aan, zowel de bouwkits als de kant-en-klare modellen. Daarnaast treft u hier ook onder andere het gehele programma van AlsaCast, Tilly Models en Model-Scene aan maar ook voor alle benodigde tools voor het airbrushen, lijmen, schilderen en weatheren van uw modellen. Speciaal voor de fijnproevers van High-End modelbouw!

De modeltreinen van Artitec treft u onder de categorie Treinen.

bus-met-schaduw-site1.pngArtitec onder de aandacht...

De Nederlandse fabrikant Artitec is sinds eind jaren negentig actief in de wereld van de modelbouw. Van origine zijn zij professionele maquettebouwers voor vele bekende architecten, scheepswerven en musea.

Ons team is bijzonder gecharmeerd van alles wat Artitec vervaardigd, zij geven de historie zo realistisch weer, wat zorgt voor keer op keer weer nieuwe modelbouw inspiraties!

Artitec vervaardigt zowel haar kits als de kant-en-klare modellen uit resin en juist hierdoor komen de fijne details prachtig tot haar recht en gaan verder dan het gebruik van andere gietingmethodes.

Onze afdeling Loods 39 wordt beheert door collega Robert Müller.
Robert zijn expertise ligt vooral op het gebied van het (scratch en resin) bouwen maar ook het verbouwen (superen) van bestaande Artitec modellen, het airbrushen daarvan en het toepassen van verschillende weatheringstechnieken.

Naast het gehele Artitec programma zijn ook alle verf producten van AMMO by Mig Jimenez, Vallejo, Revell en Humbrol aanwezig.

Tip! Robert realiseert ook maatwerk weahtering van uw rollend materieel.
Bezoek onze Premium Custom Weathering pagina voor meer informatie omtrent maatwerk.

  • Fijne details zoals bakstenen, spijkergaten, hout, graan, scharnieren zijn een van de vele voorbeelden en worden door Artitec gereproduceerd precies op schaal
  • Realistische effecten zoals scheve dakpannen, doorgezakte daken en gebarsten muren is kenmerkend voor de Artitec kits
  • Kleine details worden toegevoegd door gebruik van geëtst messing-onderdelen
  • De ramen zijn gemaakt met behulp van een zeefdruk-techniek, waardoor nog meer details

Het model bestaat uit minder onderdelen, waardoor u tijd bespaart door niet zelf alle kleine onderdelen te plaatsen, met alle moeilijkheden die dat met zich mee kan brengen.
Een gevolg van deze methode is dat de kits onbeschilderd zijn. Dit is ongebruikelijk in de modeltrein scenery, maar heel gewoon in andere schalen. Door het volgen van onze tutorials, vlogs en livestreams of het volgen van een Artitec workshop bij ons in Apeldoorn zult u snel merken dat u meer realistische resultaten kunt bereiken door het zelf schilderen van uw modellen.

Er gaat absoluut een prachtige modelbouw wereld voor u open!

Wie zijn wij in 20 seconden...

Maak kennis met onze unieke winkel en beleef modelspoor!


Wij heten u van harte welkom bij ons in Apeldoorn!

Laat uw bestelling thuisbezorgen of nog leuker, kom op bezoek!koffie2021.png

Bent u ook op zoek naar een authentiek, nauwkeurig en gedetailleerd model om uw scenery levensecht te maken, bezoek dan zeker onze Loods 39 afdeling te Apeldoorn of shop hier online!

Stap binnen in de veelzijdige wereld van modelspoor!
Onder het genot van een kop koffie vanuit onze koffiecorner ''Station 't Loo'' ervaart u de ultieme modelspoorbeleving.

Veel bezochte topics!

Check onze Agenda voor de nieuwste modelspoor belevenissen, de High-End Scenery shop speciaal voor de fijnproevers van de mooiste scenery, onze Premium Custom Weathering service voor maatwerk, Modeltrein.TV voor onze DIY film tutorials of volg een leerzame Workshop bij ons in Apeldoorn!

Blijf onze sporen volgen...

Abonneer u vrijblijvend op onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws.

Veel gestelde vragen

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen.

Lees verder Lees minder

Actieve filters

close

Verlanglijst