Wie zijn wij...

Wat ooit in 1999 voor Marcel van der Bent begon met een stageplek voor slechts twee weken, bij toen nog Wentink Modelbouw, is daarna uitgelopen in een 14-jarig dienstverband. Want in oktober 2012 nam Marcel, na 14 jaar waarin hij alle facetten van het bedrijf goed heeft leren kennen, het roer over van Theo Wentink.

Theo nam na 30 jaar afscheid van de winkel die zijn overgrootouders in de jaren 30 van de vorige eeuw hadden opgericht. Onder Theo was Marcel verantwoordelijk voor de in- en verkoop, maar was hij ook de persoon achter de webshop.

Een droom ging in vervulling; een eigen modelspoor winkel...

Wie zijn wij in 20 seconden...

Maak kennis met onze unieke winkel en beleef modelspoor!Wij heten u van harte welkom bij ons in Apeldoorn!

Een nieuwe weg

Na de overname in 2012 zijn wij een nieuwe weg ingeslagen en is het complete winkelpand in fases verbouwd en stellen wij daar de totale modelspoor beleving centraal. Wij zijn ons sinds die tijd volledig gaan specialiseren in H0 modelspoor en omdat wij zelf ook grote liefhebbers zijn van mooie en hoogwaardige scenery materialen zijn wij een zeer uitgebreid scenery programma gaan voeren.

De realisatie van onze nieuwe afdelingen Loods 39 en de High End Scenery shop in 2019 en 2020 zijn daarbij toch wel echt twee unieke eye catchers geworden waar de beleving nog meer centraal is komen te staan!

Prachtige exclusieve merken zoals Martin Welberg Scenic Studios en Lars op ’t Hof Scenery hebben onze High End Scenery shop gecomplementeerd...

Ook voor de mooiste scenery...

Nieuwsgierig naar onze nieuwe high-end Scenery afdeling?
Bezoek onze nieuwe High-End Scenery shop in Apeldoorn of hier online!

Workshops

Onze passie voor modelspoor met de focus nog meer op de volledig aankleding van diorama’s en modelbanen heeft ook geresulteerd dat wij sinds 2014 workshops zijn gaan organiseren. De gelegenheid bij uitstek om zowel de beginner maar ook de gevorderde modelbouwer te voorzien van allerlei tips en trucs tijdens dagvullende programma’s.

Onze workshoptrainers nemen de deelnemers mee en delen hun ervaringen. Wij bieden een gevarieerd programma met workshops aan met onder andere de volgende thema’s; landschapsbouw, airbrush en digitaal rijden met de computer. Onze gastvrouw(en) verzorgen gedurende de workshopdag de deelnemers met lekkers, drinken en natuurlijk een overheerlijke lunch.

Ieder zijn vak!

Door de groei door de jaren heen bracht dat ook nieuwe mogelijkheden met zich mee en hebben wij ons team verder kunnen uitbreiden. In onze winkel hebben wij een eigen technische dienst en service afdeling. Deze afdeling wordt al meer dan 40 jaar beheert door collega Johan Jansen. Voor onderhoud aan uw rollend materieel en/of het digitaliseren ervan is Johan de aangewezen persoon. Ook de onderdelenservice wordt door hem beheerd.

Onze collega Daniël van der Bent beheert de logistieke afdeling en is daarnaast alle dagen aanwezig in de winkel.
Voor vragen over postorders en aanverwante zaken kunt u contact opnemen met Daniël.

Collega Robert Müller is ons team komen versterken in 2019 en beheert de afdeling Loods 39.
Robert zijn expertise ligt bij alles wat met modelbouw te maken heeft, van scratch bouwen tot het airbrushen en het toepassen van verschillende weatheringstechnieken. Daarnaast is Robert ook de man achter onze Premium Custom Weathering service van rollend materieel.

Kortom voor vragen over airbrush of het schilderen en bouwen van kits?
Maak gerust een keer een afspraak met Robert.

DIYguides - Film tutorials...

Bekijk onze leerzame film tutorials waarin onder andere Robert zijn tips en trucs deelt...


Voor meer leerzame film tutorials? Ga naar modeltrein.tv

Loods 39 onder de aandacht...

koffie2021.pngHierboven benoemden wij al onze unieke afdeling Loods 39. Op deze afdeling treft u het gehele Artitec H0 programma aan, zowel de bouwkits als de kant-en-klare modellen. Daarnaast ook alle benodigde tools voor het airbrushen, lijmen, schilderen en weatheren van uw modellen. Speciaal voor de fijnproevers van High-End modelbouw!

Ons team is bijzonder gecharmeerd van alles wat Artitec vervaardigd, zij geven de historie zo realistisch weer, wat zorgt voor keer op keer weer nieuwe modelbouw inspiraties. Bent u ook op zoek naar een authentiek, nauwkeurig en gedetailleerd model om uw scenery levensecht te maken? Of wilt u (net als ons) ook geïnspireerd raken om zelf eens lekker aan de slag te gaan?

Stap binnen in de wereld van de mooiste High-End modellen.
Onder het genot van een kop koffie vanuit onze koffiecorner ''Station 't Loo'' ervaart u de totale modelbouw beleving.

Ook onze modelbaan Birkenstock, gebouwd door onze workshop trainer Jan Hein Ruijgrok, is alle dagen live in actie te aanschouwen. Birkenstock heeft een vaste plaats gekregen in onze High-End Scenery afdeling.

Geniet van dat typische Deutsche Reichsbahn stoom en diesel sfeertje...
wij heten u van harte welkom!

Veel bezochte topics!

Check onze Agenda voor de nieuwste modelspoor belevenissen, de High-End Scenery shop & Loods 39 afdeling speciaal voor de fijnproevers van de mooiste scenery en High-end modelbouw, onze Premium Custom Weathering service voor maatwerk, Modeltrein.TV voor onze DIY film tutorials of volg een leerzame Workshop bij ons in Apeldoorn!

close

Verlanglijst