MIFOSHAPE! sculpting powder
MIFOSHAPE! sculpting powder MIFOSHAPE! sculpting powder MIFOSHAPE! sculpting powder
[Scape Supplies, 100001] MIFOSHAPE!
  • Merk: Scape Supplies
  • Referentie: 170162
  • Productnummer: 100001
  • Actuele voorraad: 7
  • Op voorraad

€ 19,99 (incl. btw)

Omschrijving


MIFOSHAPE! A sculpting pow(d)er mixture which is going to give you a smile You can shape scenes easily! Get started now

Kan MIFOSHAPE! voor een langere tijd verwerkt worden?
- Ja, met MIFOSHAPE! kun je gemakkelijk een half uur werken voordat het begint te stollen. Tijdens de uithardingsperiode kunt u nog steeds de gewenste textuur en details toevoegen.

Wat is de structuur van MIFOSHAPE! vergeleken met andere modelleermassa’s?
- MIFOSHAPE! heeft een fijnere structuur. Door de langere verwerkingstijd kunt u meer details toevoegen aan uw landschap en rotsformaties!

Hoe snel droogt MIFOSHAPE!?
- Het hangt af van hoeveel water je in het mengsel hebt gebruikt en hoe dik je laag is. Het uitharden vindt de eerste twee uur plaats en daarna duurt het enkele dagen voordat al het gebruikte water verdampt is. U kunt de zaken versnellen door een ventilator te gebruiken om de ruimte waarin u MIFOSHAPE hebt aangebracht te ventileren!

Kan je details aanbrengen in MIFOSHAPE!?
- Ja dat kan! MIFOSHAPE! is speciaal ontworpen vanwege zijn vermogen om details te creëren. Neem gewoon de tijd om je vorm- en snijvaardigheden te oefenen en kijk vooral naar het echte werk: de schepping laat het zien. TIP: Als je een lepel houtlijm aan je mengsel toevoegt, kun je nog meer mooie scherpe details toevoegen.

Wat is de houdbaarheid van MIFOSHAPE!?
- Na het openen van MIFOSHAPE! is het minimaal een half jaar houdbaar als je aan de volgende voorwaarden voldoet: Gebruik de strip om de zak af te sluiten en vermijd elk contact met vocht in de zak.

Wat is de mengverhouding van MIFOSHAPE!? De verpakking laat dat niet zien?
- Dat klopt inderdaad en heeft te maken met het feit dat er verschillende mengverhoudingen zijn. De meest gebruikte verhouding is 3 delen MIFOSHAPE! en 1 deel water. Hoe minder water, hoe sneller het droogt. Ons advies, speel met de verhouding en ontdek waar jij het liefst mee werkt.

Gerelateerde producten

Rotsen diorama

BMWS0003
[BM T&S, BMWS0003] Workshop

Reviews (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
close

Verlanglijst